General

Γιατί να παίξω γκολφ;

Το γκολφ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για άσκηση.


Το γκολφ είναι ένα εξαιρετικό άθλημα για μικρά παιδιά.
Το Το γκολφ είναι ένα πολύτιμο επιχειρηματικό εργαλείο και μπορεί να γίνει ένας αποτελεσματικός τρόπος για να συνδεθείτε με τους συναδέλφους σας. Το παιχνίδι του γκολφ είναι γεμάτο με φιλικούς, ενδιαφέροντες και επιτυχημένους ανθρώπους.
Το γκολφ είναι καλό για το σώμα σας - Η μέση διαδρομή απαιτεί από ένα άτομο να περπατήσει πάνω από πέντε μίλια, κουβαλώντας ή σπρώχνοντας μια τσάντα και περπατώντας πάνω-κάτω. Μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική προπόνηση και κάποιος μπορεί να κάψει έως και 2.000 θερμίδες ανάλογα με το πόσο επίπεδη ή λοφώδη είναι η πορεία. Ακόμα κι αν παίρνετε ένα καρότσι, η ίδια η κούνια γκολφ είναι μια προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, χρησιμοποιώντας χέρια, πόδια και μύες του πυρήνα. Φανταστείτε τα αποτελέσματα αν το κάνετε αυτό σε καθημερινή ή και εβδομαδιαία βάση.
Το γκολφ είναι καλό για το μυαλό σας - Όσο σωματικό κι αν είναι το γκολφ, το 90% του παιχνιδιού είναι διανοητικό. Ένας γύρος 18 οπών είναι βασικά μια μεγάλη διανοητική άσκηση, που σε κάνει να σκέφτεσαι συνεχώς και σε αναγκάζει να παραμείς συγκεντρωμένος. Το γκολφ μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από το στρες, το άγχος, ακόμη και την κατάθλιψη. Προωθεί μια υγιή αίσθηση ανταγωνισμού...Όταν συναντάς νέους φίλους παίκτες γκολφ, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα κάνουν είναι να σε ρωτήσουν για το handicap σου. Η γνήσια περιέργεια θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια αίσθηση "ζήλειας" μόλις συνειδητοποιήσετε ότι είναι λίγο καλύτεροι στο παιχνίδι. Εφόσον δεν το πας πολύ μακριά, ο ανταγωνισμός μπορεί πραγματικά να είναι καλός για σένα, ενθαρρύνοντάς σε να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου.
Το γκολφ μπορεί να βελτιώσει τη συγκέντρωση και να τονώσει τον εγκέφαλό σας. Το γκολφ είναι ένα άθλημα που διδάσκει ακρίβεια, εστίαση και συγκέντρωση. Ενθαρρύνει επίσης τη δημιουργικότητα και τη δημιουργική σκέψη, όπως η προνοητικότητα για να οπτικοποιήσετε πού και πόσο μακριά θα φτάσει η βολή σας. Ο συντονισμός χεριού-ματιού είναι απαραίτητος στο γκολφ – όπως και το να γνωρίζετε πού προσγειώθηκε η μπάλα σας. Το μάθημα μπορεί συχνά να είναι ένα πιο ήσυχο μέρος για να μάθετε αυτές τις δεξιότητες, χωρίς το βρυχηθμό του πλήθους ή το σφύριγμα του διαιτητή να σας αποσπά την προσοχή.
Το γκολφ είναι ένα αρκετά ενεργό χόμπι, και η διέγερση του κυκλοφορικού σας σημαίνει ότι διοχετεύεται περισσότερο αίμα στον εγκέφαλό σας. Έχει γίνει άφθονη έρευνα για το πώς το παιχνίδι γκολφ επηρεάζει τον τρόπο σκέψης σας. Οι επαναλαμβανόμενες ταλαντεύσεις βελτιώνουν τη μνήμη και η πλοήγηση σε μια πορεία σας δίνει μεγαλύτερη αίσθηση απόστασης και βάθους.
Το γκολφ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για δέσιμο με φίλους ή οικογένεια.
Το γκολφ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα.
Το γκολφ σας φέρνει πιο κοντά στη φύση, και πιο μακριά από το κινητό σας. Ίσως το πιο όμορφο και εκπληκτικό μέρος του γκολφ είναι όπου λαμβάνει χώρα. Σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο άθλημα, το γκολφ απαιτεί πολλά στρέμματα και μίλια γης για να παίξετε, και τα περισσότερα μαθήματα προσφέρουν πληθώρα δέντρων και ζώων για να θαυμάσετε.
Μπορείτε να απολαύσετε το γκολφ σε οποιαδήποτε ηλικία. Ξεκινώντας τα παιδιά στο παιχνίδι του γκολφ νωρίς
"Ποτέ δεν έπαιξα ούτε έναν γύρο όταν δεν έμαθα κάτι νέο για το παιχνίδι." - Μπεν Χόγκαν. Μάλλον δεν υπάρχει κάποιος παίκτης γκολφ που να μην συμφωνεί με τον σπουδαίο Μπεν Χόγκαν. Τα οφέλη του γκολφ για παιδιά είναι τεράστια. Το γκολφ είναι ένα παιχνίδι διαρκούς μάθησης, εξάσκησης, τελειοποίησης και μετριοφροσύνης. Και η μαθησιακή πτυχή του μεταφράζεται πολύ πέρα ​​από τα φαιδρά. Το να ξεκινήσετε τα παιδιά σας με το γκολφ μπορεί να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για αυτά. Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που μπορούν να μάθουν από το παιχνίδι σε σωματικό, κοινωνικό και συναισθηματικό επίπεδο και τόσα πολλά οφέλη μπορούν να αποκομίσουν από το να ξοδεύεις χρόνο στο πράσινο. Αυτά τα οφέλη μπορούν να έχουν ισχυρές και μακροχρόνιες επιπτώσεις στην ανάπτυξη του παιδιού σας μέχρι την ενηλικίωση.
Το γκολφ είναι ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ!