ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Glyfada Golf Course of Athens

Ο Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών (Ο.Γ.Γ.Α.), προσφέρει εντατικά μαθήματα εκμάθησης γκολφ για ενήλικες, με σκοπό την εισαγωγή στο άθλημα σε δύο εκπαιδευτικά στάδια.

Για την ολοκλήρωση του 1ου εκπαιδευτικού σταδίου, είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση 12 μαθημάτων με τις παρακάτω ενότητες:

1. Rules and Etiquette
0
2. Putting
0
3. Chipping
0
4. Bunker shot
0
5. Full swing (Grip, Stance, Alignment, Basic Understanding )
0

ΣΤΑΔΙΟ 1

Εισαγωγικά μαθήματα στους βασικούς κανόνες του γκολφ και πρακτική άσκηση. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στο γήπεδο Γκολφ της Γλυφάδας 2 φορές την εβδομάδα τα Σαββατοκύριακα και έχουν διάρκεια 60 λεπτά. Λειτουργούν τμήματα των 5 έως 7 ατόμων. Μετά τη δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για το τμήμα τους και την ακριβή ώρα διεξαγωγής μαθημάτων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1. Basic rules of golf
0
2. Putting, green reading, distance control
0
3. Chipping techniques
0
4. Full swing, swing principles, impact factors and ball flight laws
0

ΣΤΑΔΙΟ 2

Στο στάδιο αυτό ο αθλητής/η αθλήτρια πέραν του προγραμματισμένου χρόνου εκπαίδευσης, θα πρέπει να αφιερώνει και επιπλέον χρόνο ατομικής προπόνησης σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή. Το στάδιο αυτό περιλαμβάνει μια σειρά από 20 μαθήματα με τις ενότητες που παραθέτονται εδώ.
Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω, θα διεξάγονται εξετάσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν:

• Βασικούς κανόνες γκολφ
• Αγώνες 9 οπών

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων ο αθλητής/η αθλήτρια θα έχει τη δυνατότητα να πάρει βεβαίωση παρακολούθησης εισαγωγικών μαθημάτων. Η οικονομική συμμετοχή προς τον ΟΓΓΑ, ορίζεται στα 230 ευρώ μηνιαίως και περιλαμβάνει τα μπαστούνια προπόνησης αλλά και το ημερήσιο κόστος χρήσης του Practice Range. Στο κόστος δεν περιλαμβάνονται οι μπάλες προπόνησης (2€/25 μπάλες).


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ