ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΚΟΛΦ ΜΑΣ

Χρειάζομαι tee time ;

Συνιστώνται ανεπιφύλακτα οι χρόνοι Tee προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει η αναμονή για το tee off.

Τι είναι το tee time και πώς μπορώ να το ρυθμίσω;

Για να προγραμματίσετε ένα tee time, καλέστε τον Caddie Master στο Γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας. Ζητήστε να κάνετε ένα tee time γύρω από την επιθυμητή ώρα που θέλετε να παίξετε. Ο Caddie Master θα σας κάνει μερικές ερωτήσεις, όπως το χρόνο που θέλετε να παίξετε, πόσες τρύπες θέλετε να παίξετε, πόσους παίκτες θα έχετε και αν η ομάδα σας θα χρησιμοποιεί καρότσια γκολφ ή θα περπατάει. Αφού απάντησε στις ερωτήσεις, ο συνοδός θα σας ενημερώσει για το tee time σας και θα είστε έτοιμοι να παίξετε γκολφ! Η φράση "Tee time" υποδεικνύει την ακριβή ώρα που η ομάδα σας θα βρίσκεται στο 1ο tee box, έτοιμη να παίξει γκολφ. Να είστε προετοιμασμένοι να φτάσετε στο γήπεδο του γκολφ 15 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα για να κάνετε check in, να πάρετε σνακ, να κάνετε προθέρμανση κ.λπ.

Πόσο νωρίτερα μπορώ να κάνω κράτηση για ένα tee time;

Επικοινωνήστε με τον Caddie Master. Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ: 2108946875

Το γήπεδο γκολφ είναι ανοιχτό κάθε Δευτέρα;

Το γήπεδο γκολφ είναι συνήθως κλειστό κάθε Δευτέρα το πρωί για συντήρηση. Είναι ανοιχτό από τις 12 μ.μ.

Πόσο κοστίζουν τα carts;

Καθώς δεν διαχειριζόμαστε το γήπεδο του γκολφ, επικοινωνήστε με τον Caddie Master. Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ: 2108946875

Μπορώ να αποθηκεύσω τα μπαστούνια μου του γκολφ στο Caddie Master;

Όλα τα μέλη του Glyfada Golf Club of Athens μπορούν να αποθηκεύουν τα κλαμπ τους. Απλώς ενημερώστε τους δασκάλους και θα έχουν τα κλαμπ σας έτοιμα για εσάς όταν φτάσετε. Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ: 2108946875.

Μπορώ να έχω προσωπικό ερμάριο;

Όταν είστε μέλος του Γήπεδου Γκολφ Γλυφάδας μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα ερμάρια και στα αποδυτήρια. Η συνδρομή που καταβάλλεται στον σύλλογό μας (Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών) δεν σχετίζεται με τις εγκαταστάσεις του Γήπεδου Γκολφ.

Έχετε μπαστούνια γκολφ για ενοικίαση;

Επικοινωνήστε με τον Caddie Master. Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ: 2108946875

Υπάρχουν διαθέσιμες εγκαταστάσεις ντους και ερμάρια;

Δεν διαχειριζόμαστε το γήπεδο του γκολφ. Το Γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας διαθέτει ντους και ερμάρια. Τα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών διαθέτουν ντους και ερμάρια. Οι πετσέτες διατίθενται κατόπιν αιτήματος στη διεύθυνση του γηπέδου γκολφ.

Ποια είναι η πολιτική ακύρωσης προγραμματισμένων tee times;

Οι κρατήσεις Tee Time πρέπει να ακυρωθούν το αργότερο 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα του Tee. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Caddie Master. Στοιχεία επικοινωνίας: Τηλ: 2108946875