ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ

Πώς μπορώ να κάνω μάθημα γκολφ;

Το Glyfada Golf Club of Athens προσφέρει εκπαιδευτές για να διαλέξετε. Απλώς τηλεφωνήστε ή στείλτε μας mail, θα κλείσουμε την ώρα που σας βολεύει με τον επαγγελματία που έχετε επιλέξει.

Χρειάζομαι τον δικό μου εξοπλισμό;

Όχι, μπορούμε να παρέχουμε όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε, καθώς και να σας δώσουμε τις καλύτερες συμβουλές για όταν νομίζετε ότι μπορεί να θέλετε να κάνετε μια αγορά.

Πώς ντύνομαι; Έχετε πολιτική ενδυματολογικού κώδικα;

Ναί. Η Λέσχη Γκολφ Γλυφάδας της Αθήνας έχει μια τυπική πολιτική ενδυματολογικού κώδικα - απαιτείται η κατάλληλη ενδυμασία γκολφ ανά πάσα στιγμή για όλους τους παίκτες να περιλαμβάνουν και ανδρικά πουκάμισα με γιακά και/ή προσαρμοσμένα πουκάμισα χωρίς γιακά και αναγνωρισμένη μόδα του γκολφ για γυναίκες. Απαιτούνται παπούτσια γκολφ με μαλακές αιχμές ή αθλητικά παπούτσια. Τα μπλουζάκια, τα μαγιό, τα φανελάκια, τα τζιν ή τα κοψίματα δεν είναι κατάλληλη ενδυμασία.

Πόσο κοστίζει για να ξεκινήσετε;

Αρχικά, ΤΙΠΟΤΑ. Θα σας παρουσιάσουμε αυτό το υπέροχο παιχνίδι γκολφ με 0 ευρώ, Από εδώ, μπορούμε στη συνέχεια να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με το να το προχωρήσετε περαιτέρω, ή μπορεί να αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς.

Μπορώ να φέρω τον γιο/την κόρη μου;

Ναι, οπωσδήποτε, το να φέρετε άλλα μέλη της οικογένειας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε και τόσο πολύ διασκεδαστικό. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απολαύσετε την εκμάθηση όλων των στοιχείων του γκολφ, μαζί!

Πόσο χρονών πρέπει να είναι τα παιδιά;

Δεν εργαζόμαστε σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή πολιτική, αλλά η ηλικία των 8 ετών είναι η καταλληλότερη για την Junior Academy μας!

Πόσο χρονών πρέπει να είναι κάποιος;

Το σπουδαίο με το γκολφ είναι ότι όλοι μπορούν να αγωνιστούν και να απολαύσουν το παιχνίδι! Το σύστημα χάντικαπ επιτρέπει στους ηλικιωμένους παίκτες του γκολφ να ανταγωνιστούν μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες γκολφ στη χώρα ακόμα!

Πόσο σε φόρμα πρέπει να είμαι;

Δεν απαιτείται συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το καλύτερο πράγμα για το γκολφ είναι ότι θα βελτιώσει πραγματικά τη φυσική σας κατάσταση. Το παιχνίδι είναι εξαιρετική άσκηση και ένας φανταστικός τρόπος για να συνδυάσετε την απόλαυση και να βελτιώσετε την υγεία σας.

Χρειάζεται να είμαι μέλος για να ξεκινήσω;

Απολύτως όχι, κανείς είναι ευπρόσδεκτος να ξεκινήσει και κανείς δεν θα σας κάνει να νιώσετε άβολα όταν πρώτη εκκίνηση, αυτή είναι η υπέροχη ατμόσφαιρα που έχουμε εδώ στο Γκολφ Λέσχη Γλυφάδας της Αθήνας!

Πόση ώρα χρειάζεται για να παίξετε γκολφ;

Το Γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας έχει πολλές διαφορετικές επιλογές για παιχνίδι. Ο χρόνος που αφιερώνετε στο γκολφ θα ποικίλλει, ανάλογα με το αν παίζετε 9 ή 18 τρύπες. Εξαρτάται επίσης από το πόσο καλά παίζεις. Εάν είστε αρχάριος ή παίκτης γκολφ με χαμηλό hcp. 9 τρύπες θα διαρκέσουν περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά και 18 τρύπες θα χρειαστούν περίπου 3,5 - 4 ώρες. Γνωρίζοντας πόσο χρόνο θα πάρει ο γύρος του γκολφ σας μπορεί να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε μπροστά!

Πώς μπορώ να γίνω μέλος της Λέσχης Γκολφ Γλυφάδας της Αθήνας;

Πρέπει να υποβάλετε μια πλήρως συμπληρωμένη Αίτηση Εγγραφής. Εάν εγκριθεί από το Διοικητικό μας Συμβούλιο, θα λάβετε πρόσκληση για συμμετοχή. Μπορείς βρείτε τις πληροφορίες σε αυτόν τον ιστότοπο στη σελίδα G.G.C.A. Εγγραφα

Ποιο είναι το κόστος των συνδρομών εγγραφής και συνδρομής;

Κόστος εγγραφής-Ετήσια Συνδρομή
Ατομικό Κόστος Εγγραφής: 120 ευρώ
Κόστος οικογενειακής εγγραφής: 180 ευρώ
Ετήσια ατομική συνδρομή: 120 ευρώ
Οικογενειακή ετήσια συνδρομή: 180 ευρώ

Μπορώ να παίξω μόνος μου ή θα συνδυαστώ με άλλους παίκτες;

Εάν αναφέρεστε στα τουρνουά μας, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζευγαρώσουμε με άλλους παίκτες που έχουν παρόμοιο hcp με το δικό σας. Αν θέλετε να παίξετε μόνοι σας, το Γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας διατηρεί το δικαίωμα να σας συνδυάσει με παίκτες του γκολφ, όταν το απαιτούν οι συνθήκες και η χωρητικότητα των γηπέδων.

Επιτρέπετε πενταμελείς ομάδες;

Ο Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας της Αθήνας δεν επιτρέπει ομάδες άνω των τριών παικτών στα μηνιαία τουρνουά μας. Σε ορισμένα συγκεκριμένα τουρνουά μπορεί να υπάρχουν ομάδες των τεσσάρων. Ομάδες άνω των τεσσάρων παικτών πρέπει να είναι εγκεκριμένες από τον Όμιλο Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών. Η διατήρηση των ομάδων σε τέσσερις ή λιγότερους παίκτες βελτιώνει το ο ρυθμός του παιχνιδιού και βοηθά να διατηρούνται οι γύροι πιο ευχάριστοι για όλα τα μέλη μας.

Ποιος είναι ο αναμενόμενος ρυθμός παιχνιδιού;

Υπό κανονικές συνθήκες, ο αναμενόμενος ρυθμός παιχνιδιού στο γήπεδο γκολφ της Γλυφάδας είναι τέσσερις ώρες για 18 τρύπες. Παραδείγματα μη φυσιολογικών καταστάσεων περιλαμβάνουν ημέρες κατά τις οποίες ταλαιπωρούνται Ο καιρός μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις, οι υγρές συνθήκες μπορεί να προκαλέσουν περιορισμούς στο αυτοκίνητο του γκολφ ή ένα ειδικό γεγονός παίζει το γήπεδο του γκολφ.

Τι θα συμβεί αν πρέπει να ακυρώσω τον χρόνο μου στο μπλουζάκι ή να μειώσω τον αριθμό των παικτών μου στο Glyfada Golf Club Monthly ή σε άλλα τουρνουά;

Εάν πρέπει να ακυρώσετε τον χρόνο του τεϊ ή να μειώσετε τον αριθμό των παικτών, καλέστε τον Αρχηγό του Συλλόγου μας ή τη Γραμματεία μας στο το γραφείο και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με το αίτημά σας όσο είναι δυνατόν να κάνετε αλλαγές.