Ακαδημία Γκολφ ΟΓΓΑ

Δημιουργώντας τους Πρωταθλητές του Αύριο !!!

Η Ακαδημία Junior του ΟΓΓΑ απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 έως 18 ετών και στοχεύει αφενός στην διάδοση του αθλήματος του Γκολφ στην Ελλάδα και αφετέρου στην δημιουργία μελλοντικών πρωταθλητών. Παράλληλα αποτελεί τον βασικό πυρήνα αθλητών της Εθνικής Ομάδας Γκόλφ.

Αθλητές του ΟΓΓΑ που απαρτίζουν σήμερα την Εθνική Ομάδα Γκολφ είναι οι:

1. Νικόλαος Ευθυμιάδης
0
2. Βασίλειος Κουμπάκης
0
3. Νικόλαος Παλαμιώτης
0
4. Αντώνης Πλάτης
0
5. Αλκιόνη Αχαρίδη
0
6. Κωνσταντίνα Κουμπάκη
0
7. Μαρία-Παρασκευή Βέργου
0

Σκοπός του προγράμματος της Ακαδημίας μας είναι αρχικά η γνωριμία με το άθλημα του Γκολφ και στη συνέχεια η ανάπτυξη εξατομικευμένων δεξιοτήτων και τεχνικών για την αποτελεσματική διαχείριση του παιχνιδιού σε αγωνιστικό επίπεδο.

Τα μαθήματα της Ακαδημίας πραγματοποιούνται στους χώρους του Glyfada Golf Course και εξελίσσονται με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την ψυχαγωγία των παιδιών, μέσα σε ένα περιβάλλον που προωθεί την ανάπτυξη της προσωπικότητας των αθλητών εντός αλλά και εκτός γηπέδου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πρόγραμμα

Δημιουργώντας τους Πρωταθλητές του Αύριο !!!

Τα μαθήματα της Ακαδημίας πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου Γκολφ Γλυφάδας από Σεπτέμβριο έως και Ιούλιο. Οι προπονήσεις γίνονται Σάββατο και Κυριακή.
Τμήματα Σαββάτου:
  • 13:30-14:20
  • 14:30-15:20

Τμήματα Κυριακής:
  • 10:00-10:50
  • 11:00-11:50

Κάθε μήνα πραγματοποιείται τουλάχιστον ένας αγώνας αποκλειστικά για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Ακαδημίας μας, προκειμένου να αξιολογούνται οι δεξιότητές τους.
​ Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, τα μαθήματα της Ακαδημίας τηρούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις τελευταίες διευκρινίσεις που λάβαμε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ.
Το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ακαδημίας είναι 240€ το τρίμηνο. Η εγγραφή για κάθε παιδί είναι 30€. Η Ακαδημία παρέχει έκπτωση 20% στο 2ο παιδί και σε κάθε επόμενο παιδί.
Ο Όμιλος Γκολφ Γλυφάδας Αθηνών παρέχει στα παιδιά της Ακαδημίας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό καθώς και μπάλες προπόνησης. Οι νέοι αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικό μάθημα της Ακαδημίας χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, προκειμένου να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα.
Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να γνωρίζουν και να ακολουθούν τον Εσωτερικό Κανονισμό της Ακαδημίας μας, τον οποίον προμηθεύονται κατά την εγγραφή τους ή τον κατεβάζουν από την ιστοσελίδα του ομίλου μας. Για εγγραφές και επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τις δραστηριότητες της Ακαδημίας του ΟΓΓΑ, μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του ομίλου μας, στα γραφεία μας Ναπολεωντος Ζερβα 60, Γλυφάδα, από Τρίτη έως και Παρασκευή 09:00-15:00.
Σαββατο και Κυριακή θα μας βρείτε στο Γήπεδο Γκολφ Γλυφάδας Κων.Καραμανλής 09:00-15:30.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 2108946459